Saturday, April 13, 2013

Spring Summer Footwear Trends Vol:2 - Ankle Straps

Continuing with Spring Summer 2013 trends in footwear, make sure to buy a lot of cropped trousers and roll up your jeans this year because you will want to showcase your new heels with ankle straps. Those of us with the thin ankles are so lucky. Yet, there are so many varieties that you can be sure to find one that suits you. 

The thicker and higher the straps are really modern and give even floral dresses and edge while the thinner straps will suit more elegant outfits. My favorites are by Blonda Castana, Emporio Armani (love the sleek lines), Aquazurra (the pineapple detail is amazing), Arfango, Vionnet, SW1 by Stuart Weitzman, Casadei and Vionnet (never imagined pearls could look so modern). I also threw in a Charlotte Olympia for those who prefer platform models. On a last note, ankle straps divide the leg, hence making your legs look shorter, so proceed with caution. You may want to opt for nude colored straps.

2013 yazı için ayakkabı trendlerine devam ediyorum. Bu yıl bilekten bağcıklı modellerimizi göstermek için bolca kısa paçalı pantolon alacağız ve kotların paçalarını iyice kıvıracağız. İnce bilekleri olanlar çok şanslı. Yine de o kadar çok değişik modeli var ki, herkese yakışacak biri elbette bulunur.

Daha kalın ve bileğin yukarlarında olanları daha trendy ve çiçekli elbiselere bile modern bir hava katıyorlar. İnce bantlılar ise daha elegan kombinler yapmak için uygun. Favorilerimin çoğunu buraya ekledim; Blonda Castana, Emporio Armani (temiz hatlarına bayıldım), Aquazurra (ananas detayına bayılmamak imkansız), Arfango, Vionnet, SW1 by Stuart Weitzman, Casadei ve Vionnet (incilerin bu kadar modern durabileceğine inanmazdım). Platformlu modelleri sevenler için bir de Charlotte Olympia ekledim. Son bir not olarak, biliyorsunuz bilekteki bantlar bacağı böldüğü için, bacak boyunuzu kısa gösterebilirler,o yüzden dikkatli olmakta fayda var. Bu durumda ten rengi bantlıları tercih edebilirsiniz.  

 




No comments:

Post a Comment