Tuesday, April 16, 2013

Spring Summer Footwear Trends Vol:4 - Metallica


Metallics are the new neutrals. They go with absolutely everything. For instance, the Dries Van Noten slingbacks below could save any summer outfit. I need them. The Christian Dior's are definitely the it-shoe of the season. The Fendi ones are totally adorable with their cubic design and cotton-candy colors. And since they are considered neutrals, you can also go wild with designs like Aperlai's towering wooden heels, Camilla Skovgaard's futuristic design and Alexander McQueen and Vikto&Rolf's extravagant shapes 8just imagine driving with those babies!). Proenza Schouler's heels are once again fantastic, while Rebecca Minkoff has made an extremely tame version.

For other spring summer shoe trends like snakeskin, ankle straps and plexiglass details, click here, here and here.

Metalik görünümlü ayakkabılar yeni nötrler, yani herşeyle uyumlular. Mesela şu Dries Van Noten'lar her türlü yaz kombinine uygun. Kendilerine fecii bir şekilde ihtiyacım var. Christian Dior'lar kesinlikle bu sezonun en in parçalarından. Fendi'nin kübik tasarımı ve pamuk şekeri renkleri kesinlikle harika. Ayrıca nötr renkler oldukları için, çılgına kaçan tasarımları tercih edebilirsiniz, mesela Aperlai'n delice yüksek ahşap topukları, Camilla Skovgaard'ın fütüristik tasarımları, Alexander McQueen'in Mandarin ilhamlı ve Viktor&Rolf'un incili tasarımları (bu sonuncusu ile araba kullandığınızı bir hayal eder misiniz!). Proenza Schouler bir kez daha süper bir topuk şekli yakalamış. Rebecca Minkoff ise son derece giyilebilir ama bir o kadar da şık ayakkabılar tasarlamış.

Yılan derisi, bilekten bağcıklılar ve pleksi detaylı gibi daha önce diğer trendlere göz atmak isterseniz, tık, tık ve tık.





 

No comments:

Post a Comment